وي با بيان اينکه بايد به ازاي هر ۱۰۰ نفر يک پليس راهور فعاليت کند، افزود: اين مهم در استان محقق نشده، اما در حال پيگيري براي جذب نيرو در پليس راهور در سطح استان هستيم و براي شهرهايي مانند سورشجان و گندمان که تصادفات زيادي بهوقوع ميپيوندد، ايجاد شعبه يا ايستگاه در نظر گرفته شده است.
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي چهارمحال و بختياري با اشاره به اينکه دوسوم از تصادفات و ترافيک استان در سطح شهرکرد اتفاق ميافتد، گفت: پس از مرکز استان، بروجن و لردگان در ردههاي بعدي قرار دارند.
حسينپور با بيان اينکه براي کاهش ترافيک استاني در حال تعامل با ديگر متوليان نظير پليسراه استان و راه و شهرسازي هستيم، اضافه کرد: تمام متوليان بايد براي رفع نقاط حادثهخيز استان همگام با هم قدم بردارند، بهعلاوه شوراي ترافيک استان با نام شوراي همتا و شوراي راهوري تصادفات به رياست استاندار در حال انجام جلسات است.
وي در رابطه با نقاط حادثهخيز استان توضيح داد: ۷۲ نقطه حادثهخيز در استان شناسايي و تعدادي از آنها مرتفع شده است، ۱۵ نقطهمحل ديگر را براي رفع مشکل شناسايي کردهايم که از جمله آنها ميتوان به حدفاصل ميدان امام حسين (ع) تا بلوار رهبر در شهرکرد اشاره کرد که در اين حد فاصل در سال گذشته ۴۶۰ تصادف رخ داده است، برنامه اتخاذشده براي اين منطقه برداشتن سرعتگيرها بهمنظور افزايش زيبايي شهري و اختصاص مکاني براي تردد افراد است، هرچند دو پل هوايي نيز در اين منطقه وجود دارد اما افراد مسن معمولا نميتوانند از پلهاي هوايي استفاده کنند.
تجهيز خودروهاي سيار ثبت تخلفات در دستور کار است
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي چهارمحال و بختياري با اشاره به اينکه سختترين نوع تشخيص تصادفات در پشت چراغ قرمز است، گفت: با بحث هوشمندسازي و ايجاد دوربين تا حدودي اين موضوع حل شده است.
حسينپور با بيان اينکه براي نظمدهي و ايجاد فضاي پارک براي ماشينها برنامهاي تحت عنوان تجهيز خودروهاي سيار ثبت تخلفات مدنظر است، ادامه داد: با وجود اختصاص پارکينگ براي کارکنان ادارات، اما اکثر آنان خودروهاي خود را کنار خيابانها پارک ميکنند، همين عامل باعث گلايهمندي شهروندان شده است و بههمين دليل اين طرح ميتواند در آرامش ديگر شهروندان موثر باشد.
وي به معضلات کمربنديها اشاره و تصريح کرد: رفع بسياري از مشکلات براي تعريض کمربندي نيازمند تمکين مردم است و کشاورزاني که در اين نقاط فعاليت دارند حاضر به همکاري نيستند.
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي چهارمحال و بختياري با اشاره به اينکه در سال گذشته بيشترين فوتيهاي درونشهري از ميان سالمندان و کودکان بوده است، افزود: در شش ماه نخست سال جاري ۲۵ درصد کاهش فوتي، ۱۱ درصد کاهش مجروحيت و کاهش شش درصدي خسارت در استان نسبت به مشابه سال قبل ثبت شده و تلاشهاي همکاران در کاهش تصادفات بهثمر نشسته، البته مساعدت مردم استان نيز بسيار مناسب بوده است.
فلسفه پلاک ملي چيست؟
حسينپور با بيان اينکه روزانه ۳۰۰ مورد تعويض پلاک در استان صورت ميگيرد، اظهار کرد: در چند سال گذشته مردم تمايل زيادي براي اختصاص پلاک از استان همجوار و تهران داشتهاند و با همراه داشتن کپي شناسنامه و آدرس يکي از دوستان يا بستگان ساکن در استانهاي ذکرشده پلاک بروناستاني دريافت ميکردند، بايد گفت اين مسئله بهمدت دو سال است که وجود نداشته و اطلاعات دقيق هر شهروند و خانواده وي (همسر) براي اختصاص پلاک دريافت ميشود.
وي با اشاره به اينکه طرح نوبتدهي اينترنتي تعويض پلاک از ۱۵ مهرماه در مرکز استان آغاز شده است، بيان کرد: تعويض پلاک در استان و در شش ماه ابتداي سال نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۳ درصد افزايش يافته است، مردم ميتوانند در سايت Rahvar۱۲۰ ثبتنام کرده و براي تعويض پلاک خود نوبت بگيرند.
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي چهارمحال و بختياري به شهرونداني که خودروشان در پارکينگ متوقف شده است، توصيه کرد که در بازه زماني ۲۷ مهرماه تا ۲ آبانماه و بهمناسبت هفته نيروي انتظامي براي ترخيص خودروهاي خود اقدام کنند و خاطرنشان کرد: اين قانون فقط در اين بازه بوده و مختص صاحبان خودرويي است که بيش از ۴۰ درصد از تخلفات آنان منجر به جراحت نشده باشد، براي اين افراد فرصت قسطبندي در نظر گرفته شده و تا يک سال زمان دارند اقساط خود را پرداخت کنند.
انتهاي پيام